ID 48977

 «A Big Bold Beautiful Journey»: Νέες προσθήκες στο καστ

 «A Big Bold Beautiful Journey»: Νέες προσθήκες στο καστ

Η Λίλι Ρέιμπ (Lily Rabe), η Τζόντι Τέρνερ-Σμιθ (Jodie Turner-Smith) η Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ (Phoebe Waller-Bridge) και η πρωτοεμφανιζόμενη Λούσι Τόμας (Lucy Thomas) προστέθηκαν στο καστ της ταινίας «A Big Bold Beautiful Journey» με πρωταγωνιστές τους Μάργκοτ Ρόμπι (Margot Robbie) και Κόλιν Φάρελ (Colin Farrell).

 
Η νέα ταινία της Sony Pictures θα είναι υπό τις σκηνοθετικές όδηγίες του Kogonada σε σενάριο Σεθ Ράις (Seth Reiss).
 
Αν και δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη λεπτομέρειες της πλοκής, η ταινία περιγράφεται ως «μια ευφάνταστη ιστορία δύο αγνώστων και του απίστευτου ταξιδιού που τους συνδέει» σύμφωνα με το Deadline.
 
Για την Ρόμπι είναι η πρώτη ταινία που θα πρωταγωνιστήσει μετά τον εισπρακτικό θρίαμβο της «Barbie» η οποία ξεπέρασε το 1 δισ. δολάρια σε πωλήσεις εισιτηρίων παγκοσμίως έχοντας αναλάβει και την παραγωγή.
 
To «A Big Bold Beautiful Journey» ενώνει ξανά τον υποψήφιο για Οσκαρ πρωταγωνιστή με τον Kogonada και την συμπρωταγωνίστρια του, Τζόντι Τέρνερ-Σμιθ. Σημειώνεται ότι αυτήν τη στιγμή, πρωταγωνιστεί στη αστυνομική σειρά του Αpple TV+ «Sugar».
 

 

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Terranews, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας. Ενημερωθείτε άμεσα από τα ρεπορτάζ στο YouTube, και κατευθυνθείτε στο TikTok για χιουμοριστικά Fun Facts.

επιστροφή στην κορυφή

Τρόπος ζωής

Πολιτισμός

Άμυνα και Ασφάλεια

Ειδήσεις